2017-09-12 21:59:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Jó megérzései lesznek ma

Napi horoszkóp szeptember 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ön egyébként aktív ember, de a lazítás is nagyon fontos, és néha egyedül is kellene lennie egy kicsit… Próbáljon ma erre időt szakítani, mert most különösen nagy szüksége van a feltöltődésre!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Nap a Szűz jegyében áll. Kellemes meglepetések érhetik, talán egy váratlan fejlemény adódik a munkahelyén, ami önt is pozitívan érint. Ne ijedjen meg a felelősségtől, elbír az új kihívásokkal!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Úgy érezheti, végre ön mellé állt a szerencse, a tegnapi problémák mára szinte maguktól elsimulnak. Már láthatja, hogy kár volt olyan nagy hűhót csapnia – vonja le a tanulságot!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az Ikrek jegyében járó Hold önt feszültté teszi. Lehet, hogy nyugtalanul alszik majd, és szokatlan álmai lesznek. Szüksége lenne minél nagyobb nyugalomra. Ha teheti, menjen korábban haza a munkából, és próbáljon egy kicsit lazítani.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ha mindent egyszerre akar, akkor semmiben sem érhet el nagy eredményt. Most bizony döntenie kell, mi az igazán fontos önnek. Ha egyedül nem tud választani, beszélje át a problémát egy bizalmasával.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Olyan híreket kaphat, amelyek pozitív irányba befolyásolhatják a jövőjét – legyen azonban résen, nehogy átverjék! Nem biztos, hogy igaz minden, amit hall, úgyhogy járjon utána minden részletnek!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy kicsit vegye lazábban a dolgokat, mert a görcsös tenni akarás most nem kifizetődő… Ha képes egy kicsit visszahúzódni, és megvárni, amíg maguktól kialakulnak a dolgok, akkor nem érheti csalódás. A csillagok most türelemre intik!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, ez lelkileg egy kicsit felbolygathatja. Elképzelhető, hogy tépelődő hangulatban van, de ez most a javát szolgálja – értékes felismerései lehetnek!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jó megérzései lesznek ma, és képes a gyors cselekvésre is – minden adott tehát a sikerhez! Az üzleti életben ma nagyon ügyesen lavírozik, és tető alá hozhat egy olyan munkát, amire mindig is vágyott.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó segíti ma önt, hatására még inkább céltudatosan képes tervezni és dolgozni. A határidőket viszont figyelje, mert ma megfeledkezhet egy fontos dátumról, ez pedig később bonyodalmakat okozhat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Nyugtalannak ígérkezik az éjszakája. Ha menthetetlenül szerelembe akar esni, és a pénz közömbös az ön számára, akkor ezt a csodákkal teli időszakot egyszerűen csak élvezze... Ha azonban komoly döntések előtt áll, ahhoz kérje ki mások véleményét is.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Még ha nehezére esik is, meg kell tanulnia valamit, próbáljon meg eleget tenni a kötelességeinek. Ne adja fel az első nehézségnél, kudarcnál!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: